A reklámfotókat nézegetve sokan elbizonytalanodnak, másokban pedig megfogalmazódik a kérdés: "vajon belőlem mit lehetne kihozni?" A szépség persze belülről fakad, mégsem állíthatjuk azt, hogy egy-egy jó smink, egy szép frizura, egy rafinált ruha vagy egy ügyes megvilágítás ne tenne még egy szép nőt is még szebbé!

Ha eljátszottál már a fotózás gondolatával, ha szeretnéd megmutatni magadban az igazi nőt, és főleg, ha szeretnéd viszontlátni magadat esztétikusan merész képeken, akkor eljött a Te időd!
A fotózás maga leginkább egy jó hangulatú, csajos délutánhoz fog hasonlítani, hiszen a cél az, hogy feloldódj és megmutasd az igazi énedet! Nem hangzik félelmetesen, igaz?Exkluzív zuglói fotóstúdiómban kellemes légkört, otthonos kényelmet, magas technikai felszereltséget és profizmust biztosítok vendégeimnek.

Nézd végig a fotóstúdiómban készült korábbi glamour fotókat és  művészi aktfotókat! Ugye nem gondolnád, hogy a vendégeim nem modellek, hanem hús-vér nők, mint Te meg én?
Nem kell, hogy manöken alkatod legyen! A fények és árnyékok, valamint a megfelelő pózok bevetésével rólad is gyönyörű képeket készítek!

 

Válaszd ki a számodra ideális fotózás-csomagot!

XL-es csomag: 110.000 Ft

 

L-es csomag: 80.000 Ft

 

M-es csomag: 65.000 Ft

 

S-es csomag: 55.000 Ft

 

XS-es csomag: 40.000 Ft

 

 

Tartasz tőle, hogy mégis több kép tetszik majd, mint amennyi a csomagban van? :- )
Mindegyik csomaghoz választhatsz további retusált képeket 4.000,- Ft/ db áron!

 

 

Gyere el a stúdiómba! Hidd el, egy percig sem fogod feszélyezve érezni magad, hiszen én is nő vagyok, és pontosan tudom, milyennek szeretnéd látni magad a képeken.


Próbáld ki magad a kamera előtt és az eredményen Te magad is meg fogsz lepődni!

 

Kérdésed van, vagy időpontot szeretnél kérni glamour fotózásra?
Glamourfotózás ajándékutalványt vennél?

Hívj a +36 30 456 8182-es telefonszámon, vagy töltsd ki a lenti űrlapot! Jelentkezem Nálad, amint tudok! :-)

Ellenőrző kód captcha

Kérjük, írja be a képen látható betűket.