Mikor legyen az újszülött-fotózás?

Minél hamarabb! De mégis mi a legjobb időpont? - az első két hét, amikor a baba még igen mélyen alszik, és nem jelentek meg a bőrén az esetleges tejallergiás foltok. Az újszülött-fotózást már a szülés előtt egyeztetni szoktuk, a naptárban több napot is megjelölve. A véglegesítésre a szülés utáni napokban kerül sor.

Hol történik az újszülött-fotózás?

Lehet a műteremben és a Ti otthonotokban is.
A stúdióban minden adott a tökéletes képekhez: világítás, hátterek, az összes kellék helyben van. Az újszülött-fotózáshoz is adottak a körülmények: lehet külön helyiségben szoptatni, kicsit pihenni.
Az otthoni fotózás talán kényelmesebb a picinek és a szülőknek: egyszerű az etetés, szoptatás, tisztába tevés, a kellékek kéznél vannak. Ha az otthonotokban történik az újszülött-fotózás, akkor válasszátok ki hozzá a legvilágosabb szobátokat!

Hogyan kell előkészülni az újszülött-fotózáshoz?

Az újszülött-fotózáshoz melegre van szükség. A levetkőztetett baba hamar fázni  kezd, piros foltos lesz. A műtermet 24-25C-ra fűtöm fel, a meztelen képek készítéséhez hősugárzót használok. Ha nálatok történik a fotózás, akkor a lakást is hasonlóan kell előkészíteni.

Mennyi időt vesz igénybe az újszülött-fotózás?

Nagyjából két-három órát kell tervezni. Az újszülött-fotózás során számolni kell a szünetekkel is – idő kell a tisztába tevéshez, etetéshez, pihenéshez, altatáshoz is.

Hogyan öltöztessük a csecsemőt a fotózás előtt?

A fotózás előtt ügyeljetek rá, hogy ne legyenek szorosak a ruhadarabjai, mert az nyomot hagyhat. Célszerű ilyenkor pólyába, vastag takaróba csavarni, így később nem kell az öltözéssel felébreszteni. Nálam számos ujszülött ruha lesz, amik közül kedvetekre válogathattok majd. Ha szeretnétek saját ruhás képeket is, akkor egyszerű, egyszínű darabokat javaslom, amik nem fedik el a baba kezét - lábát.

A kellékeimmel még egyedibbé tehetjük az újszülött fotókat

Amikre feltétlenül szükségünk lesz:

Az újszülött-fotózáshoz szükséges textilpelenka, eldobható pelenkázó-alátét, popsitörlő, takaró. Egy cumi is nagy segítség szokott lenni....

Milyen képek készülnek?

Természetesen a csecsemő a főszereplő, de az újszülött-fotózás során sokféle képet készítek. Szeretem megörökíteni az apró lábakat-kezeket külön, esetleg a babaszoba kedves részleteit, és ki nem hagynám a szülőket sem! Ha szeretnétek a testvérekkel, további családtagokkal is képet, akkor ennek is sincs akadálya.

Újszülött-fotózással kapcsolatos további tippeket, írásokat találsz weboldalamon ide kattintva.

Újszülött fotózás ára: 80.000,- Ft

Újszülött fotózás csomag tartalma:

 

Tartasz tőle, hogy mégis több kép tetszik majd, mint amennyi a csomagban van? :- )
További retusált képeket is választhatsz 4.000,- Ft/ db felár ellenében!

Fenti árak nem tartalmazzák a professzionális sminket és frizurát, amit a kolléganőm készít el 17.000,- Ft-ért igény szerint az anyukának.

Fenti árak nem tartalmazzák a stúdióbérlet költségét, amely 10.000,- Ft óránként.

 

Az általam ajánlott, gyakran használt Óbudai, Újbudai és Újpesti fotóstúdiókban kellemes légkört, otthonos kényelmet, magas technikai felszereltséget és profizmust biztosítok a vendégeimnek. A stúdió választás az általad megálmodott fotók stílusától és a stúdiók szabad kapacitásától is függ majd. Hívj és mindent megbeszélünk!

 

A retusált fotókat 1 héten belül elkészítem Neked!

 

Te is szeretnél profi újszülött fotósorozatot a kisbabádról?
Időpont-egyeztetéshez hívj, vagy írj, mielőtt elmúlik a pillanat!

 

Hívj a +36 30 456 8182-es telefonszámon, vagy töltsd ki a lenti űrlapot! Jelentkezem Nálad, amint tudok!