Számos fotóstúdió található Budapesten, én is sok helyen fotózom... A kedvencem a sok közül mégis az óbudai Studio Madison, mivel ez az a hely, amely bármely fotózás típusra tökéletes megoldást kínál.

A Studio Madison 400 nm-en, 4 óriási belmagasságú, enteriőrrel berendezett különleges termében várom a vendégeimet művészi aktfotózásra, a glamour fotózásra, portréfotózásra, kismama fotózásra, vagy akár  babafotózásra.

New York terem

A közel 6 méter belmagasságú, 80 nm-es loft stílusú nagy tér a férfias stílusú berendezése ellenére "női témáknak" is remek lehetőséget ad. Tökéletes helyszín családi fotózások, kismama fotózások és glamour fotózások részére is.

Arden terem

Az Arden terem minden fala más hangulatú. Ha változatos fotókat szeretnél, mindenképp ezt a termet ajánlom. Itt megtalálható az ódon hangulatú kastélybelső, a rozsdás vas háttér bőr fotellel, a hatalmas ablak csodás növényekkel, valamint a számos pózra ideális csigalépcső is. Izgalmas helyszíne főleg kismama fotózások, glamour és művészi akt fotózások számára.

Morii terem

70 nm-es, minden szegletében nőies, skandináv hangulatú terem. Óriási tükör, modern sülyesztett kád, hatalmas ablakok, csodás festett virágfal, süppedős fotelek, kényelmes franciágy... Itt minden megtalálható, ami egy változatos glamour fotózáshoz elengedhetetlen.

Sunday terem

A 60 nm-es fehér téglafalas, fehér fa padlós terem klasszikus angol hangulata időtlen eleganciát sugároz. Az ablak itt is óriási és számtalan lehetőséget rejt magába a kismama fotózások, a glamour fotózások és a családi fotózások alkalmával is. Ebben a teremben a fehér és fekete papírhátterek miatt a klasszikus, semleges hatterű fotók, de akár az izgalmas megvilágítású művészi akt képek is megvalósíthatóak.

Harvard terem

Ez a déli fekvésű, hatalmas ablakokkal redelkező 45 nm-es terem női és férfi portrékra és üzleti portré fotózásokra is kiválóan alkalmas.

NDustrial Stúdió - Tiara terem

59 nm-es, minden szegletében letisztult, minimalista stílusú terem Újbudán, az NDustrial Studioban (XI ker, Galvani utca 6)


Madison Studio
1031 - Budapest, Bogdáni út 1. (a parkolás a stúdió előtti területen ingyenes!)