Tungler Andrea - női aktfotós

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Köszöntelek a honlapomon! Tungler Andrea vagyok, portéfotográfus, high-end retusőr.A nők átváltoztatásának, szépségének fotózásába, a szexis glamour fotózásba valamit a művészi aktfotózásba a baba-mama fotós korszakomat kiegészítve kezdtem, amikor a családos környezetben fotózott édesanyák „gyerekmentesen” is szerették volna kipróbálni magukat a kamerám előtt.


Az igényes portré-, glamour- és akt fotósorozatok készítése során többszáz hölgy vendégemnek sikerült már fotókkal bebizonyítanom, hogy szebbek, mint gondolnák.

Ügyfeleim tőlem nem csak egyedi, személyre szabott fényképeket kapnak, hanem pozitív, felejthetetlen élményt is. Fontos számomra a személyes kapcsolat, szeretek közösen álmodni, tervezni a megrendelővel.

A tökéletes végeredmény kedvéért a fotózás során fodrásszal és sminkmesterrel dolgozom. Vendégeim izgulás-mentes, önfeledt átváltozása annak is köszönhető, hogy a stábom kizárólag nőkből áll.

Exkluzív óbudai fotóstúdióban kellemes légkört, otthonos kényelmet, magas technikai felszereltséget és profizmust biztosítok vendégeimnek.

Nézd végig a korábbi glamour fotókat és  művészi aktfotókat! Ugye nem gondolnád, hogy a vendégeim nem mind modellek? Nem kell, hogy manöken alkatod legyen! A fények és árnyékok, valamint a megfelelő pózok bevetésével rólad is gyönyörű képeket készítek!

Gyere el hozzám egy fotózásra! Hidd el, egy percig sem fogod feszélyezve érezni magad, hiszen én is nő vagyok, és pontosan tudom, milyennek szeretnéd látni magad a képeken.

 

 

Én is álltam már a kamera előtt...

Nagyon izgultam a fotózás elején, de aztán hamar igazán jó hangulatú buli kerekedett ki belőle, ami örök emlék marad. Egy ütős smink, egy vad frizura és designer cuccok.... Jó nőnek éreztem magam a stúdióban és erről még profi képek is készültek. Kell ennél több?

Tungler Andrea fotózás

 

 

Ezt az érzést szeretném átadni én is Neked!

 

Gyere egyedül, vagy a testvéreddel/ barátnőddel, sőt akár édesanyáddal....

Melyik édesanya ne örülne egy szép sorozatnak a lányával?? Mindkettőtöknek egy ajándék lenne, az élményről nem is beszélve.

 

Jelentkezz be hozzám Te is egy fotózásra és bebizonyítom Neked, hogy szebb vagy, mint gondolnád!

Szerintem megérdemlünk egy kis kényeztetést....

Baráti hangulatban, csinos és szexi ruhákban, magas sarkúban, igény szerint fehérneműben fotózlak; ékszerekkel, kiegészítőkkel, csodás sminkben és hajjal.

Készítek portrét, egész alakos képeket, hangulat fotókat, de van, hogy csak finom részleteket emelek ki. Tisztában vagyok vele, hogy nem vagy profi modell, úgyhogy folyamatosan segítek a pózolásban; Te csak add önmagad.

 

Kérdésed van?
Időpontot szeretnél kérni fotózásra?

Hívj a +36 30 456 8182-es telefonszámon, vagy töltsd ki a lenti űrlapot! Jelentkezem Nálad, amint tudok!

Csak ajándékba szeretnéd adni a fotózást? - ebben is segíthetek - ajándékozz fotózás ajándékutalványt!

 


 
Várom a jelentkezésedet!

Üdv,

Tungler Andrea - fotográfus
+36 (30) 456 8182
tungler.andrea@gmail.com