Namcsak szupermodelleket fotózok!

2017-05-27

A glamour fotózás "mellékhatása" az önbizalom-növelés, amire igazán nagy szükségük van a nőknek, mert mikor meglátják magukról a képeket, végre ők is megállapítják, hogy szebbek, mint gondolnák. Az ízléses glamour fotók nemcsak a szupermodellek kiváltsága!


Kategória: Glamour fotózás  

Amikor a művészet fotó formájában ölt alakot…

2016-09-27

Egy jól megkomponált fotó  érzéseket szabadít fel, hangulatot közvetít, inspirál, gondolatokat ébreszt.

A fotóalanyban rejlő lehetőségek kibontása a fotós számára éppúgy kihívást rejt, mint egy művész számára  az üres festővászon életre keltése színekkel, formákkal, hangulati elemekkel. Nem kell megmutatnunk semmilyen konkrét részletet, ahhoz, hogy ezt a hatást elérhessük.  Az üzenet, amit a művészi aktok közvetítenek,  a maguk egyszerűségében és ennek az egyszerűségnek a drámai szépségében  hatnak ránk.

művészi aktfotózás női


Kategória: Művészi aktfotózás  

Gyöngysor

2016-09-23

A művészi aktfotózás a fotózás talán leglátványosabb, figyelmet vonzó és minden fantáziát megmozgató válfaja.

Egyfelől a test szépségének kendőzetlen feltárását helyezi előtérbe, másfelől egy ködös misztikum lengi körbe, mivel bizonyos részletek titokzatosan takarva maradnak és csak sejteti velünk mindazt, ami szemünk előtt rejtve maradt.

Ez a kettősség adja meg a művészi aktok mozgalmasságát, vibráló erejét, hiszen egyszerre ötvözi a figyelemfelkeltés legerőteljesebb módját a lágy sejtelmességgel.

művészi aktfotózás


Kategória: Művészi aktfotózás  

Címlaplány

2016-09-20

A címlaplányok fotói  mindig a hibátlan szépség üzenetét hirdetik,  csillogó és irigylésreméltó életstílust sugározva.  Lelkünk mélyén mindannyian vágyunk erre a szerepre, még ha csak egyszer is, de szeretnénk tökéletes glamour szépséggé lényegülni. Lehet, hogy önmagunknak tartozunk ezzel az élménnyel , vagy pedig  szeretnénk a hozzánk közel állóknak megmutatni ezt az oldalunkat,  de mindannyiunkban ott rejtőzik a felfedezetlen címlaplány…

glamour fotózás Budapest fotóstúdióban


Kategória: Glamour fotózás  

Sportosan...

2016-09-19

Mindig izgalmas kihívást jelent amikor a képek célja visszaadni  a nő sportos oldalát, sporthoz fűződő személyes kapcsolatát  A vibráló női test érzékiségének a sporttal történő  összekapcsolása során sajátos hangulatot tudunk a képsorok közé varázsolni.  Egy-egy sportkellék, illetve az erőteljes kontrasztos színek alkalmazásával  még több dinamikát, érdekességet, játékos fantáziát tudunk belevinni a kompozíciókba.

sport glamour fotózás


Kategória: Glamour fotózás