Minden visszajelzés, kritika vagy dicséret, fontos a számomra, a fejlődésemet szolgálja.

 

Glamour fotózásra érkező vendégeim mondták...

" Először is szeretném elmondani, hogy mennyire szuper fotózás volt, nagyon jól éreztem magam, egész nap a hatása alatt vagyok! Nagyon megérte belevágni! :) :) :) A férjem mintha megérzett volna valamit, folyamatosan körülöttem sündörög és kedveskedik! :D Alig tudtam kiválogatni a képeket. A fotók bombasztikusak, az tuti, hogy robbanni fog ajándékként is! ;) Fantasztikus viszontlátni a képeken önmagam, a lányt, a nőt, az istennőt, mindent ami bennem lakozik! Köszönöm Neked, hogy ezt ilyen szépségesen és stílusosan megörökítetted! "
Szilvi, Budapest
" Kész önbizalom-növelő gyakorlat volt ez a fotózás!... :-) "
B.Kati, Budapest
" Kedves Andi! Le vagyok nyűgözve a saját fotóimtól! :)) Elképesztő ügyes vagy, jól sejtettem én, hogy mindenkiből királylányt tudsz csinálni! ;) Őszintén szólva, álmomban nem gondoltam volna, hogy 52 éves koromra egy egész albumnyi fehérneműs kép készül majd rólam, de meggyőztél! Tényleg szépek lettek a fotók, jók a fények, a beállítások, ügyesen tompítottál az erős színeken! Mindent köszönök, nagyon hálás vagyok neked! "
Molnár Ildikó, Budapest
" Nagyon szépek lettek a fotók, minden elismerésem!! Nem volt könnyű dolgod velem... :) Nagyon köszönöm a türelmedet és a profizmusodat, egy élmény volt!! "
M. Ildikó, Budapest
" Wow, fantasztikus ez a gyorsaság! :) Köszönjük az élményt is, remekül éreztük magunkat :) Jó szívvel ajánlunk ismerőseinknek is! "
D.Nikolett, Budapest
" Csak annyit mondok, hogy egy zseni vagy :-) Még soha életemben nem tetszettem magamnak ennyire a fotókon. Jövök máskor is, ezzel az élménnyel nem lehet betelni! "
D. Ágnes, Budapest
" Tegnap odaadtam a fotókönyvet a férjemnek! Állati sikere volt!! Nem tudja melyik kép a kedvence, minden alkalommal egy másik! Még egyszer köszönöm neked a képeimet! "
V. Éva, Budapest
" Óriási élmény volt a fotózás és a sminkelés is. Köszönöm Nektek! Mondom is minden barátnőmnek: egyszer legalább az életben minden nőnek el kellene mennie egy ilyenre, mert megváltozik az önmagához való hozzáállása az embernek. "
Veronika, Győr
" Nagyon jók a képek, nagyon tetszenek! Már ajánlottalak néhány barátnőmnek:) "
Szabó Melinda, Budapest
" Még egyszer nagyon szépen köszönjük a képeket, nagyon jók lettek, a feleségemmel egész este azokat nézegettük! :) "
Rokolya Dávid, Budapest
" Szia Andi, Először is, nagyon szépek a képek, nagyon tetszenek a fények, a kép sugárzása, az ahogy látod a kamera mögött, hogy mi hogyan mutat jól, hogyan lesz természetes az, ami ott akkor abban a pillanatban mesterkéltnek tűnik. Nem fogalmaztam meg magamnak előtte, hogy mit várok ettől a fotózástól, csak tudtam, hogy valami olyat szeretnék, amiben viszont tudom látni magamat, ami természetes, és azt hiszem hamar ráéreztél erre. :-) A képek textúrája finom, harmonikus, a fények szépek. Szóval tényleg gratulálok, érezni, hogy szereted ezt csinálni, szívből jön. :-) "
K.Heléna, Budapest
" Nagyon jól éreztük magunkat, csak jót tudok mondani a fotózásról és a körülményekről! Olyan nehezen választottam ki a képeket, legszívesebben mindet kérném! :-) "
Varga Szilvia, Budapest
" Nagyon tetszenek a képek :-) nagyon szépek és izgalmasak! Nem is mertünk ilyen szuperekre gondolni! Hát nem könnyű választani, de hosszas tanakodás után sikerült. "
Betléri Petra, Budapest
" Nagyon köszönjük a fotózást, nagyon jól éreztük magunkat - és azt külön köszönöm, hogy ilyen gyorsan átküldted a képeket. :) "
Somogyi Krisztina, Budapest
" Köszönöm szépen a képeket, az egész család megnézte és el vagyunk ragadtatva, nagyon szépek lettek. "
Áncsák Kriszta, Budapest
" Semmiképp nem szerettem volna elmenni szó nélkül a képeid mellett. Engedd meg, hogy gratuláljak! Lenyűgözőek a munkáid. "
Bagyinszki Cili, Budapest
" Nagyon tetszenek a képek! Ez egy önbizalom atombomba :-) "
Eszter, Budapest
" 2 gyermek és 5 év gyes után hihetetlen önbizalommal gazdagított a csajos fotózás. A képek bebizonyították számomra, hogy egy anya is lehet vonzó és dögös NŐ! "
Betti, Tököl
" Ezt minden Nőnek ki kellene legalább egyszer próbálnia az életben, mert ez jár nekünk! Sose gondoltam volna, hogy egyszer én mondom magamra, hogy na ez igen! Rosszabb napokon pláne szeretek ránzni ezekre a fotókra. "
Tünde, Budapest
" Számomra a lehető legjobb terápia volt a glamour fotózás. Szuper hangulat, csodás csapat, önbizalom-növelő képek! Köszönöm Andi az életre szóló élményt! "
Tímár-Sárkány Kata, Budapest
" A képek egytől egyig hatalmas sikert arattak, :-) :-) szeretnénk még jópàr képről retusált változatot kérni. Nagyon köszönöm Andi! "
Zsu, Budapest
" Köszönöm szépen a képeket! Nagyon nagy sikerük van. A párom azóta egyfolytában nézegeti őket és nem tud betelni velük. ;-) "
Éva, Budapest
" Kedves Andrea! Nagyon köszönöm a lehetőséget. A hangulatot. A fesztelenséget. A képeket. "
Edina, Budapest
" Andi, a képek álomszépek!!! Nem tudom elhinni, hogy ez valóban én vagyok... Egy zseni vagy! :) "
Zsuzsi, Budapest
" Illik a saját fotóinkra azt mondani, hogy nagyon jók?:) Nem akarok szerénykedni! Nekünk nagyon tetszenek! Nem győzöm elégszer megköszönni! "
Éva, Budapest
" Nagyon-nagyon szépen köszönjük a képeket, a gyönyörű utómunkádat, nagyon szép az összes, hihetetlenül tetszenek!:)))) "
Timi, Budapest

Oktatásaimon részt vevő vendégeim mondták...

" Mindenképpen ajánlom, mert nagyon sok hasznos információt kaptam, amit kamatoztathatok, mindezt nagyon jó hangulatú oktatás keretein belül. Fontos, hogy gyakorlati tanácsokat is kapjunk, nem csak technikai segítséget és ez itt megvolt. "
Eichinger Gyöngyi, Budapest
" Elégedett vagyok, a saját tudásom hiányosságából adódott csak olyan helyzet, amikor valamit nem értettem meg. Ajánlom mindenkinek, aki profi képeket akar készíteni. "
Eperjesi Zsuzsanna, Veszprém
" Nagyon hasznos, mindenképpen ajánlanám másoknak, rengeteg információ hangzott el a workshopon. "
R. Keczer Orsolya, Székesfehérvár
" Teljes mértékig kielégítő választ kaptam azokra a kérdésekre, amit nem tudtam. Hangulatos, barátságos, profi!! "
Bartal Richárd, Tács
" Kedves és figyelmes csapat, látszik az alapos felkészültség. Csak ajánlanám minden a téma iránt érdeklődőnek, akkor is ha csak hobbi szinten művelik a fotózást. "
Kalász Vivien, Budapest
" Nagyon szervezett és jól felépített volt az egész nap. Aki ezzel a témával akar foglalkozni, annak csak ajánlani tudom. "
Novák Éva, Budapest
" Rendkívül kedvesek és segítőkészek voltak, a sok kellék és eszköz nagyban segítették a képek hangulatának a kialakítását. "
Zsolnai Tímea, Jászdózsa
" Hálás vagyok, hogy rátaláltam és részt vehettem a babafotózás workshopon! Hiszen ha Magyarország legjobb babafotósa és legjobb fotósiskolája összefog, abból csak profi dolog sülhet ki!! Látni Őket műteremben dolgozni, ott lenni velük, többet jelentett bármely tanfolyamnál!! Profin berendezett stúdióban, fantasztikus hangulatban, teli izgalmakkal, vidámsággal telt a gyakorlati nap , ahol tündéri kis modellekkel voltunk körülvéve, és minden ment mint a karikacsapás!! :) Öröm volt nézni az apró megoldásokat, ellesni a trükkjeiket! A marketingen olyan információkhoz jutottunk, ami több évnyi gyűjtés és munka eredménye. Köszönettel tartozom Andinak és Vilinek, hogy megismerhettem Őket! :) "
Kámán Katalin, Gyöngyös
" Az oktatók munkája nagyon jó, ösztönző, a műterem tökéletes és nagyon pozitív, hogy több segítő is volt mellettünk. Nagyon intenzív és mozgalmas workshop volt, a babafotózás témakörén belül is több korosztály fotózását bemutatta, mind technikailag, mind emberileg, a fotóalanyokkal és családtagjaikkal együtt. "
Andrasics Hajnalka, Erdőkertes
" Teljesen elégedett vagyok mindennel! Az eddigi tudásomhoz képest nagyon sokat tanultam, a kérdéseimmel bátran fordulhattam az oktatókhoz, sok ötletet merítettem a kellékekből is. Bátran ajánlom mindenkinek, akit ez a téma érdekel "
Kern Anikó, Szekszárd
" A profizmuson túl maximálisan érezhető volt a cél, hogy a legtöbbet adják át nekünk, mindezt kedvesen és segítőkészen. Nagyon élveztem a workshopot, örülök, hogy részt vettem rajta és nyugodt szívvel ajánlom másoknak is. "
Széplaki Szilvia, Debrecen
" Nagyon felkészült, minden kérdésre választ adó, rutinos oktatókkal találkoztam. Technikailag és kellékekkel is tökéletesen felszerelt a stúdió. Nagyon elfáradtam a nap végére, de nagyon jól éreztem magam, és rengeteget tanultam! "
Czirok Anita, Budapest
" A magas szakmai színvonal az emberi, kedves hozzáállással párosult, sok tanácsot és segítséget kaptunk. Sok más workshopon is részt vettem már az iskola szervezésében és mindig érzem, elsődleges céljuk, hogy átadják a tudást és ehhez még jó hangulatot is tudnak teremteni. Itt egy nap annyit ér, mint máshol több hétnyi tanulás, így ebből a szemszögből nézve az ár-érték arány is kiváló. "
Dr Haraszti Judit, Budapest
" Maximálisan elégedett vagyok, nagyon nagy tudás van az Andi kezében és korrekt módon át is adja. A stúdió felszerelése és kellékei kiválóak, semmi nem hiányzott. Mindenkinek ajánlom, Andi és a fotósiskola együtt garancia arra, hogy hasznos, használható tudást kapunk. "
Simon Veronika, Hévíz
" Egyértelműen profik, az elméleti és a gyakorlati tudásuk maximális, emellett segítőkészek, minden kérdésre válaszolnak. Bátran ajánlom mindenkinek, családias a hangulat, szervezetten zajlik minden, és az ár-érték arány is nagyon kedvező "
Dr Kopárné Both Ágnes, Cegléd
" Teljes mértékben elégedett vagyok, kitűnő a helyszín, a felszereltség, minőségi a kivitelezés. "
Sári Tibor, Budapest