Ha érdekel a családi fotózás (kismama fotózás, újszülött fotózás, babafotózás), akkor látogass el az Elkapott Pillanatok Fotóstúdió oldalamra is!

Mikor legyen a családi- vagy babafotózás?

Nincsen kötött időpont, mert a babák mindig tündériek, még akkor is, ha krokodilkönnyeket ejtenek... De mégis van néhány mérföldkő a babák életében, amit érdemes megörökíteni:

- újszülöttkor (20 napos korig), nézd meg az újszülött fotózások során készített képeimet!

- 3-4 hónapos kor: amikor már hason fekve szépen ki tudja tartani a fejét a baba

- 6-8 hónapos kor: Célszerű megvárni, amíg a kicsi már önállóan ülni tud, ekkortól készíthetőek igazán vidám, játékos, mozgalmas képek.

- 1 éves kor: érdemes megörökíteni az első önálló lépéseket, vagy az első születésnapi torta megkóstolását :-)

Babafotózásra a gyermek első két évében bármikor, akár többször is sort keríthetünk.

Baba-és gyermekfotózás: Mikor? - cikkemből még többet megtudhatsz az életkori sajátosságokról.

Hol legyen a babafotózás?

Ha a baba nem fél az új helyektől, akkor mindenképpen a műtermet javaslom. Itt a babafotózáshoz is profi körülmények teremthetők, így az eredmény biztosan tetszést arat. Ha az kényelmesebb, akkor történhet a fotózás nálatok is, de ezeken a képeken sok lesz a zavaró háttér-elem (bútorok, berendezési tárgyak, stb.).

Mire lesz szükség a babafotózáshoz?

Készítsd elő a kedvenc játékait, és rejts el néhány újdonságot is. Hozz több ruhát a picinek, hogy különböző színek és stílusok közül lehessen választani. Legyen kéznél minden, ami a pelenkázáshoz kell, és ne feledkezz meg az enni- innivalóról sem! A műteremben szoktunk zenélni és buborékot fújni. A babafotózás alatt folyamatosan szórakoztatni kell a kis modellt.

Milyen ruhákba öltözzön a baba? 

Leginkább olyanba, amiben szívesen látod őt. Fontos, hogy könnyen lehessen fel-le öltöztetni. Lehetőleg egyszerű színeket válassz, kerüld a nagy mintákat – ezek elvonják a figyelmet a lényegről, a kicsiről. Mindenképpen legyen a ruha kényelmes! A babafotózás során a mosolygó arcocskán, játékos kezeken van a hangsúly, nem szabad kis felnőttet csinálni a gyermekből.

Mi történik, ha a baba rosszkedvű?

Célszerű a babafotózást a kicsi pihentebb napszakára időzíteni (ez általában a délelőtt), így a legtöbb nyűg kikerülhető. Ha csak egyszerű rosszkedvről van szó, akad jó néhány ötletem, trükköm, hogy hogyan érjük el a tökéletes mosolyt? Ha komolyabb a gond (fognövés, betegség), akkor Neked kell döntened: elhalasztod a babafotózást, vagy megpróbálkozunk a kevésbé mosolygós, esetleg sírós fényképekkel.

Lehet-e örökmozgó kétévest fényképezni?

Lehet! A babafotózás extra türelmet és extra kreativitást kíván. Nekem rengeteg már kipróbált és jól bevált ötletem van, amivel egy kattintásnyi időre lekötöm az örökmozgókat. És ha már minden ötletet kimerítettünk akkor jöhet a Kid-Box fotó, más néven a "dobozfotó".

Kik szerepelhetnek a képeken?

Bárki, akit szeretnétek. Nagyobb testvér, szülők, nagyszülők. Ha babafotózásra nagyobb testvér is jön, akkor az ő közös képeikkel kezdjük, így biztosan nem unja el magát ő sem. Fontos, hogy ilyenkor az öltözékek legyenek összhangban – nincs szükség egyenruhára, még egyforma színekre sem, de ne is üssék egymást a ruhák. Senki ne legyen elegánsabb, mint a másik!

2 féle családi-é s baba fotózás csomag közül választhatsz:

Maxi csomag: 70.000 Ft

 

Mini csomag: 55.000 Ft

 

Tartasz tőle, hogy mégis több kép tetszik majd, mint amennyi a csomagban van? :- )
Mindegyik csomaghoz választhatsz további retusált képeket 4.000 Ft/ db felár ellenében!

 

Fenti árak nem tartalmazzák a professzionális sminket és frizurát, amit a kolléganőm készít el 20.000 Ft-ért igény szerint az anyukának.

Fenti árak nem tartalmazzák a stúdióbérlet költségét, amely 12.000,- Ft óránként.

 

A retusált fotókat 1 héten belül elkészítem Neked!

 

 

Szeretnéd Te is profi módon megörökíteni a kisbabád első mosolyait és játékát? 
Egyeztessünk időpontot babafotózásra, mielőtt elmúlik a pillanat!

Hívj a +36 30 456 8182-es telefonszámon, vagy töltsd ki a lenti űrlapot! Jelentkezem Nálad, amint tudok!

 

Csak ajándékba adnád a fotózást? - ebben is segíthetek - ajándékozz fotózás ajándékutalványt!