Sportosan

2020-03-03

Mindig izgalmas kihívást jelent amikor a képek célja visszaadni  a nő sportos oldalát, sporthoz fűződő személyes kapcsolatát  A vibráló női test érzékiségének a sporttal történő  összekapcsolása során sajátos hangulatot tudunk a képsorok közé varázsolni.  Egy-egy sportkellék, illetve az erőteljes kontrasztos színek alkalmazásával  még több dinamikát, érdekességet, játékos fantáziát tudunk belevinni a kompozíciókba.


Kategória: Glamour fotózás  

Namcsak szupermodelleket fotózok!

2017-05-27

A glamour fotózás "mellékhatása" az önbizalom-növelés, amire igazán nagy szükségük van a nőknek, mert mikor meglátják magukról a képeket, végre ők is megállapítják, hogy szebbek, mint gondolnák. Az ízléses glamour fotók nemcsak a szupermodellek kiváltsága!


Kategória: Glamour fotózás  

Címlaplány

2016-09-20

A címlaplányok fotói  mindig a hibátlan szépség üzenetét hirdetik,  csillogó és irigylésreméltó életstílust sugározva.  Lelkünk mélyén mindannyian vágyunk erre a szerepre, még ha csak egyszer is, de szeretnénk tökéletes glamour szépséggé lényegülni. Lehet, hogy önmagunknak tartozunk ezzel az élménnyel , vagy pedig  szeretnénk a hozzánk közel állóknak megmutatni ezt az oldalunkat,  de mindannyiunkban ott rejtőzik a felfedezetlen címlaplány…

portréfotózás

 


Kategória: Glamour fotózás